Продаж квитків +38 (063) 730 30 30

З питань співробітництва та реклами +38 (050) 461 25 49 +38 (067) 432 04 08 vfdd.ua@gmail.com

19 та 20 вересня професійний авто мото дрегрейсинг в Одесі!

Неймовірно, але  ГРАНД ФІНАЛ змагань з дрег-рейсингу відбудеться 19-20 вересня в Одесі.

Одразу п’ять змагань за два дні з дрегрейсингу пройдуть в Одесі на недобудованій ділянці шостого кілометру Овідіопольської дороги.  

Завдяки плідній співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту, Спілки Клубів Української дрегрейсинг федерації та керівництва Обласного управління спорту Одеської ОДА та за підтримки Авангардівської територіальної громади відбудеться ГРАНД ФІНАЛ найпотужніших перегонів України ADRENALIN DRIVE DRAGRACING. Все починались в Одесі у 2018 році. За два роки багато чого змінилось. Від кількості та якості учасників до більш професійного підходу проведення змагань.  Що ж очікує всіх нас?

Субота, 19 вересня відбудуться:

- П’ятий етап Чемпіонату України з мото дрегрейсингу, який проходе у партнерстві з Федерацією Мотоциклетного Спорту України. Понад 40 пілотів приймають участь в Чемпіонаті у трьох класах. І кожен, хто бажає, може долучитись.

- Фінал Ліги Розвитку дрегрейсингу. Це змагання для аматорів, в якому будь-хто може прийняти участь на будь-якому авто, тому що передбачено п’ять класів з урахуванням можливостей звичайних автомобілів. Більш детально ознайомитись з Лігою розвитку та регламентом змагань  можна на сайті dragukraine.com . Тому запрошуємо всіх з України  прийняти участь у змаганнях у п’яти класах.

- І, нарешті, в цей день відбудеться третій етап Чемпіонату Спілки Клубів Української дрегрейсинг федерації. Це більш професійні змагання вже з потужними,  спеціально підготовленими дрегстерами. 

Отже, сумарно в перший день відбудуться перегони в 15 класах авто та мото. І це понад 120 учасників за один день.

Неділя, 20 вересня. Основний день змагань:

- Фінал Чемпіонату України з мото дрегрейсингу. Вперше в історії Українського дрегрейсингу проводиться шість етапів. І на наших очах хтось з пілотів вперше стане Чемпіоном України після шести етапів в трьох класах: до 600 кубічних сантиметрів, до 1000 кубічних сантиметрів та в класі надпотужних мотоциклів UNLIM.

- Родзинкою ж цього дводенного свята стане Гранд Фінал Професійної  Української дрегрейсинг серії ADRENALIN DRIVE DRAGRACING! І тут відбудеться найяскравіше дійство. Не кожен пілот може прийняти участь у цих перегонах. Тільки найшвидші спортсмени з усієї України, які зуміли побудувати дрегстери професійного рівня, допускаються до перегонів  Професійної серії.

Таким чином, в Одесі зберуться як аматори з усієї України, так і ТОП пілоти-професіонали.

Звісно, для глядачів обладнають VIP трибуни, професійний кейтерінг, туалети та зручні сходи, щоб безпечно піднятись на пагорби.  Також організатори забезпечать безпеку на змаганнях: виставлять  щонайменш  4  кілометри  заборів, 200 метрів бетонних блоків. Звісно, глядачі мають виконувати всі правила карантину. Організатори теж забезпечать глядачів антисептиками,  масками в достатній кількості, дезінфікуючими засобами. Та потрібно не забувати дотримуватись соціальної дистанції. Площі відкритої ділянки шостого кілометру достатньо для всіх, щоб виконати всі вимоги безпечного розташування глядачів.

Квитки мають декілька ступенів вартості в залежності від зон, де можуть знаходитись  глядачі.

19 вересня (вересня)

Квиток DRAGPEOPLE – 200  грн

Квиток DRAGPILOT – 400 грн  (вхід в Парк Сервісу до пілотів).

20 вересня (вересня)

Квиток DRAGPEOPLE  – 200 грн (доступ на змагання). Попередній продаж.

Квиток DRAGPEOPLE – 300 грн (доступ на змагання). В день змагань.

Квиток DRAGPILOT – 450 грн  доступ на змагання та в Парк Сервісу до пілотів (місця обмежено).

VIP квиток – 700 грн,  доступ на змагання, до пілотів в Парк Сервісу, на VIP трибуну під зонтами  з особистим місцем та рядом (кількість обмежено, 200 місць).

Квитки за номером 0637303030

Титульний партнер https://www.a-drive.com.ua/,
Генеральний партнер
ЖК "Греків ліс" https://grekivlis.com.ua/
Партнери:
Комплектуючі для автотюнингу та спорту https://stage7shop.com.ua/
АВТО РІА https://auto.ria.com/
РА «Лучшее»
Перший автомобільний https://1auto.tv/

ATOMIC SHOP UKRAINE https://www.atomic-shop.ua/